Algemeen

Een paar makkelijke tips om uw hond optimaal klaar te stomen voor de trimbehandeling:

  • Laat uw hond goed uit. Het is voor uw hond niet prettig als hij met een volle blaas op tafel staat.
  • Geef uw hond niet vlak voordat hij naar de trimsalon komt te eten.
  • Probeer uw hond droog, schoon en klitvrij bij de trimsalon af te zetten.
  • Breng uw hond aan de riem.
  • Vertel het wanneer er iets met de hond is (geweest). Denk hierbij aan medicatie, operatie, allergie, enz. Wanneer ik dit weet kan ik er rekening mee houden en op deze manier houden we de trimbehandeling zo vriendelijk mogelijk.

Afspraak maken/annuleren

Ik werk alleen op afspraak, een afspraak maken kan telefonisch of via whatsapp op telefoonnummer 06-12199183. Wanneer ik aan het werk ben, ben ik niet altijd in de gelegenheid om de telefoon op te nemen. U kunt dan een whatsapp of sms berichtje sturen dan reageer ik zo snel mogelijk. Ook kunt u de voicemail inspreken en uw nummer achter laten, dan bel ik u op een later tijdstip terug.

Mocht u uw afspraak gepland hebben op een moment dat u niet kan dan hoor ik dit graag 48 uur van te voren. Dit zodat ik mogelijk nog een andere klant kan helpen of verzetten. Vergeet u uw afspraak, dan ben ik genoodzaakt om de helft van de trimbehandeling in rekening te brengen. 

Service

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn na de trimbehandeling dan hoor ik het graag. U mag altijd vrijblijvend langskomen om iets te laten bijwerken of om te overleggen wat u graag anders had gezien.